Moa Lignell i Nyhetsmorgon (2017-11-29)


Musikplats Stockholm Studio4 Radiohuset

Videos:

"MOA LIGNELL KLAR FÖR GÄRDESTAD-TURNÉN"

"Efter succén Sol Vind & Vatten kommer vi nu med en helt ny föreställning. En hyllning till Ted och Kenneth Gärdestad, deras musik, livet och kärleken. En konsert som går rakt in i hjärtat! 

Medverkande är Janne Schaffer, Pernilla Andersson, Johan Boding m fl. och kapellmästaren Peter Ljung med några av Sveriges bästa musiker. 

 

En ny stjärna med fantastisk röst! Moa har släppt 2 album . Hon skriver och producerar sin musik själv. Under 2016 åkte Moa som förband till Melissa Horn på drygt 50 spelningar."

 Källa: Jerkules

MyNewsDesk: "Tillbaka till livet" - Moa Lignell för CancerRehabFonden"

 
Fredag den 10 november släpper Moa Lignell sin nya singel ”Tillbaka till livet”, en låt skriven till förmån för CancerRehabFonden. I samband med låtsläppet lanserar också CancerRehabFonden sin kampanj ”Hur många känner du?”

Sedan 2016 är artisten och låtskrivaren Moa Lignell ambassadör för CancerRehabFonden, en organisation som jobbar med rehabilitering efter en cancersjukdom.

"Sedan jag blev ambassadör för CancerRehabFonden har jag känt att jag ville göra något för dom som spelade roll. Och det jag kan göra är att skriva musik. Så jag skrev "Tillbaka till livet" i hopp om att folk ska sprida låten och på så sätt sprida informationen om att CancerRehabFonden finns.", säger Moa.

Moa har låtit låtskrivandet ta tid, och resultatet blev låten ”Tillbaka till livet”, som också är Moas första låt på svenska. Texten speglar känslorna kring CancerRehabFondens arbete och de personer de arbetar med, önskan om att återvända till livet och vardagen som vanligt.

Kampanjen ”Hur många känner du?” lanseras parallellt med Moas singelsläpp, en kampanj som ska hjälpa till att belysa vikten av rehabilitering efter en cancersjukdom. Genom att få stöd och hjälp efter en sjukdom kan resan tillbaka till livet och vardagen göras enklare, men vårdens resurser räcker sällan till. Därför lanseras kampanjen ”Hur många känner du?”, en swish-kampanj där man swishar lika många kronor som antal personer man känner som drabbats av cancer. 
Många små kronor kan göra stor skillnad.

Kampanjens swishnummer är 900 20 64. Läs mer om CancerRehabFondens arbete här.

Kontakt:
Helene Wigren, press Moa Lignell
helene.wigren@prbeyond.se / cecilia.felix-caballero@prbeyond.se

Eva Hansen, CancerRehabFonden
+4670-883 66 60

Anders Larsson, agent Moa Lignell
larsson@unitedstage.

Källa: MyNewsDesk


Read Moa Lignell Daily in English.
Moa Lignell, 21 år, kommer från Alingsås och deltog i Idol 2011. Hennes genombrottslåt "When I Held Ya" har haft succeé med över en miljon views och sålde Guld, Platina och Platina x2. Debutskivan "Different Path" debuterade som #2 på Sverigetopplistan.

Just nu aktuell med hennes andra album "Ladies' Man".

Design gjord avAmanda.
RSS 2.0