"Tillsammans mot cancer"

Om ni som mig såg på cancer-galan så fick ni också höra om killen Edvin Berg som tyvärr dog i kampen mot döden. Detta är så himla hemskt och enligt Laila var en av hans största dröm att få framföra sin egen låt i TV men den drömmen hann han inte uppfylla, även om han spelade in ett antal covers på youtube bland annat When I Held Ya som ni kan se här nedan och Amanda Fondells All This Way som gjorde att Laila fick upp sitt intresse för hans röst. Årets idoler har dock tagit på sig ansvaret att göra klart låten åt honom så att han ändå får sin dröm igenom och att hans låt får spelas i TV. Enormt fint! Det kan ni se här ovan. Om ni vill bli månadsgivare eller vill veta mer om hur man kan vara med och stötta kampen så kan ni besöka deras hemsida här. Sprid gärna videon ovan och förmedla budskapet!
 
Här kan ni lyssna på Edvins cover av Moas låt When I Held Ya.

Flashback; When I Held Ya

 
Vilka minns INTE detta?
 

"Denna går nu att beställa på Waynes Coffee Hötorget! Min gode vän @pmellkvist som briljerat med sina barista-talanger haha"

 
 

Moa Lignell klär "Fika magasinet"


dagens bild #76

 

dagens bild #75

 
 

"Idol och en trisslott. Denna fredagen kan fan inte bli bättre /Ia"

 
 

Moa länkar vår blogg!:)

Roligt! Hej alla nya läsare! :) Gå in på hennes facebook sida och se videon om ni vill titta tillbaka på konserten vi fick uppleva på Gröna Lund! :)

Read Moa Lignell Daily in English.
Moa Lignell, 21 år, kommer från Alingsås och deltog i Idol 2011. Hennes genombrottslåt "When I Held Ya" har haft succeé med över en miljon views och sålde Guld, Platina och Platina x2. Debutskivan "Different Path" debuterade som #2 på Sverigetopplistan.

Just nu aktuell med hennes andra album "Ladies' Man".

Design gjord avAmanda.
RSS 2.0