Missa inte sommarkrysset!


Missa nu inte Sommarkrysset NU PÅ LÖRDAG{30e Juni} på tv4. Missar du det eller inte kan se det kommer vi förmodligen bädda in programmet/hennes uppträdaden här på bloggen dagen/några dagar efteråt.
Vi har svarat på lite kommentarer i de olika inläggen, men jag ska göra ett inlägg senare med alla frågor och svar så att ni inte missar om ni fått svar någonstans!

Förhandsboka Different Path!


För att förhandsboka Moas skiva så klickar du HÄR eller besöker hennes Facebook > Förhandsboka skivan > Boka.


"Ni kommer bli överraskade."


Läs tweetet på Twitter här.

Different Path

Moa bekräftade på Facebook att hennes album kommer att heta "Different Path". Vad tycker ni om titeln? Nu längtar vi tills vi får se bilder på albumet, och vi som förbeställde skivan väntar på att få hem den i brevlådan!

Moa Lignell klar för sommarkrysset

Alina Devecerski, Moa Lignell och Dr Bombay är först ut på scenen när TV4 drar i gång sin sommarunderhållning "Sommarkrysset".

Som programledare syns inledningsvis Gry Forssell, för att sedan lämna över till Agneta Sjödin, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

 
Mejla

TV4-sommaren står för dörren och det är dags för kanalens lördagsunderhållning att dra i gång den 30 juni. Gry Forssell leder säsongspremiären och ytterligare tre program, därefter tar Agneta Sjödin över som programledare.

I ett pressmeddelande från TV4 presenteras nu alla artister och i första programmet står de svenska stjärnskotten Alina Devecerski och Moa Lignell på scenen. Dessutom bjuder 90-talsartisten Haddaway på eurodance-klassikern "What is love". Även Tess "La Cream" Mattisson och Dr Bombay är gäster i säsongspremiären.

 

Årets artister:

30 juni: Haddaway, Tess "La Cream" Mattisson, Dr Bombay, Alina Devecerski, Moa Lignell

7 juli: Ivi Adamou, Icona Pop

14 juli: Ane Brun, Lilla Sällskapet, Far East Movement

21 juli: Danny Saucedo, Markoolio, H.E.A.T.

28 juli: Molly Sandén, Brolle, Uno Svenningsson & Frispråkarn

4 augusti: Tone Damli feat. Eric Saade, Norlie & KKV

11 augusti: Amanda Fondell, Dead By April, Olly Murs, Mikael Wiehe

18 augusti: Fibes Oh Fibes, Ranelid & Sara Li, Bo Kaspers Orkester

25 augusti: Miss Li, David Lindgren, Sons of Midnight

1 september: Sarah Dawn Finer, Martin Stenmarck & Andreas Jonsson & Anders Timell från Ladies Night

Källa: Expressen.


photoshoot

"photoshoot idag igen!" 

Tips

 

 - Skjorta hos Mylovebasket Klicka på bilden till vänster för att köpa! Liknande skjorta som Moa har på bilden ovan. 

Behind the scenes

Om ni vill se behind the scenes bilder från plåtningen ovan så kan ni se dem HÄR hos Ia.


Ny design

Nu har vi fixat en ny design, ser ni inte den tryck på F5! Fotograferna till bilderna i headern står i vår inforuta.  Många av er ville att vi skulle göra så att större bilder får plats - anledningen till att vi inte gjorde det var att det finns väldigt få bilder i High Quality på Moa och då ser det bara konstigt ut ifall inläggen är sjukt stora och bilderna små.  Vad tycker ni överlag om färgerna? Kommer byta ut designen helt och hållet framöver förmodligen då skivan släpps, så den får en mer hemsida-look, men det väntar jag med just nu. :)

Vill ni beställa design av mig så kan ni göra det här.

Follow my blog with Bloglovin

klar för helsingborgsfestivalen

Moa Lignell är nu klar för Helsingborgsfestivalen 2012. Moa kommer att spela på Torsdagen klockan 19:00 på Stora Scenen. Klicka här för att läsa mer om Helsingborgsfestivalen 2012.


Fortsätt nominera Moa till Rockbjörnen!

Glöm inte att ni kan nominera Moa till Rockbjörnen VARJE DAG. Så gör det också!

Klicka här för att nominera Moa Lignell! Nominera Moa Lignell i kategorierna: Kvinnliga liveartistGenombrottÅrets svenska låt {nominera WHEN I HELD YA}. Nominera henne en gång om dagen!

Frågestund

Ställ era frågor om moa, bloggen eller whatever ni vill veta så ska vi försöka svara på det mesta! Kanske något du glömt som du minns att du läste nåt om förr eller så, haha, testa våra kunskaper här då!

Moa Lignell gillar dalarna


Moa Lignell gaddar sig

Ia Wiks bild!

Blogg.se har ändrat sitt verktyg, nu kan vi svara på era kommentarer direkt i era kommentarer! Så ni ser när den nedre delen av era kommentarer blivit signerade av moalignelldaily, ifall ni har frågor och sådant. Sen när vi svarat på några samlar vi nog ihop dem i ett inlägg.


Orsa
"Sprang på Gina Dirawi på stan idag!"

Två favoriter i samma bild för min del. AnaGina är en humor-tjej som bloggar och gör videos.
Har ni inte sett videos med henne förr borde ni verkligen kolla in dem, helt gaaalet rolig tjej.
Hon skämtar alltså om fördomar om muslimer och svenskar.

Moa sminkas för plåtningen


Rix FM Festival - Backstage Stockholm

Moa Lignell spelade och sjöng värsaduktigt
Foto: Mette-Marits utsända
Moa Lignell spelade och sjöng värsaduktigt

Rix FM Festival - Stockholm, Signering


Fotograf:Elin.

Fotograf: Fotosidan.se


Fotograf: Jag, Amanda.

Nu nominerar vi Rockbjörnen!

Klicka här för att nominera Moa Lignell! Exempelkategorier ni kan nominera henne till är Kvinnliga liveartist, Genombrott, Årets svenska låt {nominera WHEN I HELD YA och inte live your life, större chans med when i held ya!}. Skriv både hennes för och efternamn. Nominera henne en gång om dagen!

Rix FM Festival - Stockholm, videos

Skicka in videos och bilder till vår email. vi kommer att göra ett sammanfattnings-inlägg när sista Rix Fm stoppet varit!

Moa Lignell: ‘Live Your Life’

Moa Lignell som blev känd igenom ‘When I Held Ya’ har precis släppt en ny catchy-låt, den heter Live Your Life.

Den var släppt via Itunes för några veckor sedan, det gick bra. Men den började snabbt att trilla ner för topplistan. Det är för att den svenska radion spelar inte låten. Inte för att den är dålig, utan för att radion fortfarande har fullt upp med att spela When I Held Ya. Radiostationerna spelar låten för fullt, det finns ingen plats för Live Your Life.

Det är skamligt, eftersom att Live Your Life har sin egen magi. Lika bra som When I Held Ya? Nej. Men den är fortfarande bra.

‘Live Your Life’ är väldigt catchy, snygga melodier och snygga gitarr-jams från Moa. Lite mer up-beat än When I Held Ya. Men inte gladare än When I Held Ya lyrically, inte för att det skulle vara någonting dåligt.

Källa: Scandipop
Översättning:
Oss på Moa Lignell Daily.


Tack till Erik för tipset!

Rix FM Festival - Stockholm, officiella bilder

Fotograf: Jesper Frisk

Vill ni läsa mer/se mer bilder från dagen så kan ni besöka en av ägarnas bloggar, itsmenotyou.blogg.se. Eftersom att jag var där!

Moa plåtas

bild lånad av Ia's instagram (@iawik)

Moa med James Morrison

 

 


De möter Moraeus i sommar

Nu är det fullbordat!

Grytt, Ring och Lignell är klara för SVT:s ­”Moraeus med mera”. Och Kalle lovar att inte ställa de tuffa frågorna.

– Det är inte ett sådant program där jag agerar skjutjärnsjournalist, ­säger programledaren.

Nöjesbladet kan avslöja de sista tre artisterna som är aktuella för succén ”Moraeus med mera”. Ken Ring, 33,Kajsa Grytt, 50, och Moa Lignell, 17, ansluter sig till den stora skaran gästande artister.

– Jag är överlycklig. ­Kajsa Grytt är en legendar. Moa Lignell är så begåvad att man bara gapar när man ser henne lira. Ken Ring är en speciell människa med ett intressant liv, säger Kalle Moraeus, 48.

”Ska vara trevligt”

Även fortsättningsvis kommer hans program, som sänds från Orsa, att präglas av en mysig stämning. Den ibland kontroversielle Ken Ring kommer exempelvis inte att få några hårda frågor, förklarar ­Moraeus.

– Jag är inte den typen av människa som ska göra några avslöjanden. Om en människa vill berätta så får man det. Men det är inte ett sådant program där jag agerar skjutjärnsjournalist. Det ska vara trevligt också, säger han.

För Moraeus del är det viktigaste att artisterna får resonera fritt.

– Alla får prata till punkt, säger han.

Tvingas tacka nej

I år har det varit enklare för programmet att locka till sig artister. Faktum är att man tackat nej till flera förfrågningar. Det kan bero på att förra säsongen av ­”Moraeus med mera” sågs av 1,3 miljoner tittare i snitt.

Inspelningen äger rum i juni och programmet sänds i höst.

Källa: Aftonbladet


Grattis Moa!

Idag är det ingen vanlig dag...för idag är det Moas födesledag!
Hoppas hon får en helt faaaaaaaantastisk dag! Det är sjukt vad hon åstakommit med sina små år hitills och vi hoppas det bara blir bättre nu, vi ser fram emot plattan enoooormt mycket! Skriv era hälsningar till Moa i kommentarsfältet!

Wallpaper för er

{FULL STORLEK}

Rix FM Festival - Moa signerar, Jönköping


Rix FM Festival - Jönköping
Rix FM Festival - Folkfesten i Jönköping

Folkfest när Rix FM stannade till i Jönköping
Först ut på scenen var förra årets idoltrea Moa Lignell som skulle underhålla publikhavet. Hon började med att sjunga sin egenskrivna låt When I Held Ya som har blivit en riktig radiohit. Publiken gungade med i tonerna och njöt av att se Sveriges svar på Bob Marley ta ton.

Moa Lignell spelade och sjöng framför publikhavet.
Moa Lignell spelade och sjöng framför publikhavet.

Rix FM Festival - Live your Life i JönköpingJönköping

Ni som var i Jönköping får gärna maila in bilder och videos till vår mail på "kontakt" knappen!
Även bilder på hennes kommande album som hon försignade. 
moa-lignell@hotmail.se

Moas instagrambilder


"På tåget påväg till Jönköping, RIX FM. Så där peppad som man är. Då är det väl någon som ristat in "DÖDA ALLT" på bordet i tåget. Skön, men inte lika peppad som mig."

"Natten är ung."

Read Moa Lignell Daily in English.
Moa Lignell, 21 år, kommer från Alingsås och deltog i Idol 2011. Hennes genombrottslåt "When I Held Ya" har haft succeé med över en miljon views och sålde Guld, Platina och Platina x2. Debutskivan "Different Path" debuterade som #2 på Sverigetopplistan.

Just nu aktuell med hennes andra album "Ladies' Man".

Design gjord avAmanda.
RSS 2.0