London teaser


Svar på några kommentarer

Mathias om Moa hos vakna med the voice:
finns de nånstans man kan se allt? missade nämligen det imorse :(
Svar:
Jag kollade The voice den morgonen och det var inte så mkt mer som sas av Moa, och hela avsnittet verkar
inte ha landat på internet tyvärr..


Anonym om vakna med the voice:
Kan ni länka till videon efter? Är i Järvsö då och stugan har inte kanalen... 
:)
Svar:
Checka inlägget under!Anonym om Moa klar med musikvideon:
Redan?? :D Hon måste VERKLIGEN ha jobbat stenhårt. <3 När kommer den liksom släppas, typ läggas ut på youtube och så? 
Den kommer säkert bli epic. :D Kram. <3
Svar:
Vi vet inte när den släpps men checka in Moas fanpage på Facebook, där uppdaterar hon ofta med nyheter.Linn Lundgren om Köp FRIDA-tidningen!:
Sorry att ja är lite efter men du vet inte om de står något nummer eller något sånt på tidningen? Eller möjligtvis hur framsidan ser ut?
Har inte kunnat hitta den...lite pinsamt ;)
Svar:
Tyvärr är du för sent ute, de har bytt FRIDA tidning nu sen dagar tillbaka.jenna om "When I Held Ya" har sålt guld!:
Asså spelar hon in en musikvideo när ni säger att hon spelar in en videospelning? Vore tacksam för svar :) Svara gärna i ett inlägg :) / Jenna
Svar:
Musikvideo!dino laurentis om Svar på tal:
Gillar kommentar och svar från adm. på moalignelldaily.blogg. Tycker att Du/ni ger ett moget intryck och gör ett bra jobb
Svar:
Tack!

21.02.12 Moa Lignell gäst hos Vakna! med The Voice
Moa Lignell besöker vakna med the voice imorgon

Imorgon kommer Moa vara med i vakna med the voice. Hon kommer vara med ungefär 07:30, så slå på kanal 5/radion om ni har möjlighet!

19.02.12 Moa Lignell etta på Diggilistan

Vi är nu inne på vecka fyra när Moa FORTFARANDE ligger etta! Grymt!

Moa klar med musikvideon

Moa är nu klar med sin musikvideo till When I Held Ya, nu återstår det att se när den publiceras!
Hur tror ni att den kommer att bli, handla om osv?:)

Behind the scenes "When I held ya" musikvideo

Moa är i Kanada och spelar in musikvideon till When I Held Ya!

"When I Held Ya" har sålt guld!

2012-02-13 10:52
Moa Lignell "When I Held Ya" har sålt guld!

17-åriga Moa framförde sin egenskrivna låt "When I Held Ya" ett flertal gånger under sin Idolresa och den blev snabbt en otroligt populär låt bland nyfunna fans i alla åldrar. Klippet där hon framför låten blev ett av årets mest sedda på YouTube under 2011 och dessutom förra årets mest sedda klipp på TV4 Play.

Förra veckan gjorde hon ett bejublat framträdande på QX gaygalan och fick stående ovationer av publiken på plats på Cirkus.

Nu har Moas egenskrivna låt "When I Held Ya" sålt guld.  Sedan den släpptes digitalt den 20 jan har låten legat på iTunes 1:a plats i princip hela tiden. Madonna lyckades peta ner henne till andraplatsen - men bara för en kort stund...

Just nu befinner sig Moa i Kanada på videoinspelning.

Källa: Mynewsdesk

Svar på tal

Cissi om Intervju på gaygalan:
Jag tror hon säger Annele(Annele Hencz Mortimer-Hawkins). Hon jobbar på Universal Music som marketing manager. Sorry moafan, det e nog inget tecken...:( Vad säger blog-ägaren? Du har ju alltid lite mer info än oss andra?
Svar:
Moa har inte gett ut någon information om detta och det förväntar vi inte oss heller, hon är bara sjutton år och hon underhåller ju med sin musik och inte sin läggning, vill hon komma ut med någon sån info - det är bara upp till Moa lixom :)

Tilde om En afton för Alingsås:
kommer det på tv elr kan man se det ngn annan stanns? :) <3
Svar:
Tyvärr inte men du kan se videoklipp i vårt nya inlägg.

Anonym om rösta på bästa poplåt:
Om man vill skriva brev till moa, vet ni då vilken adress man kan använda? har hon gett ut någon hemadress eller har hon nån fanadress? är otroligt tacksam för svar!
Svar:
Tyvärr finns ingen fanadress i nuläget men jag är rätt säker på att det kommer en när hennes officiella skiva släpps, :)


En afton för Alingsås


Moa vann priset för årets Joker i En afton för Alingsås.

veckans hitvarning hos RIX FM

 

Den 17-åriga sångerskan Moa Lignell från Alingsås berörde oss alla på sin Idol-audition när hon sjöng "When I Held Ya". Hon fick stående ovationer när hon framförde låten i en veckofinal och slutade som trea i Idol.

Nu har det unga stjärnskottet börjat spelas allt flitigare, och med anledning av detta är låten även hitvarning på RIX FM - bäst musik just nu.

 

källa: RIX FM


Intervju på gaygalan

Från 1:00 är Moa med.

Gaygalan på TV imorgonImorgon kl 21.30 sänds Gaygalan på kanal 4, sedan nyhetsuppehåll och sedan fortsätter galan. Vi vet ännu inte omd et är säkert att Moa kommer att synas men det tror vi nog allt, så sätt er bänkade och se priser delas ut och hoppas på att få se en glimt av moas performance i high quality.

En afton för Alingsås

ARKIVBILD: PATRIK SKOGLÖW    Moa Lignell ska uppträda på En afton för Alingsås. Omöjligt är det inte att hon också kommer att utses till Årets Joker.Zoom
ARKIVBILD: PATRIK SKOGLÖW

Moa Lignell ska uppträda på En afton för Alingsås. Omöjligt är det inte att hon också kommer att utses till Årets Joker.

2012-02-07 ALINGSÅS:
På torsdag är det dags igen för Alingsås egen stora kväll: En afton för Alingsås. På scen finns både Moa Lignell och Sixten and the Cupcakes.

– Vi vill att det ska vara fullt med folk på hotellet när alla hedersutmärkelserna delas ut, påminner Kjell Helgesson på MiA, Marknadsföreningen i Alingsås, en av arrangörerna.

En afton för Alingsås är kvällen när Alingsås vågar skryta och slå sig för bröstet. Det är kvällen när alla, kommun, näringsliv och föreningsliv har lämnat Jantelagen hemma.
Det är kvällen då alingsåsarna får veta vem som blir årets företagare, eller får årets miljöpris, eller blir årets unga entreprenör liksom marknadsförare. Det blir också pris till den eller de som bevarat Alingsås kulturbebyggelse och miljö.

Årets Joker ska också delas ut: priset till den som gjort något speciellt som gärna lyfter fram Alingsås som framtidens kommun. Det har hänt förr att en av kvällens gästartister också är Årets Joker och en kvalificerad gissning skulle kunna vara att Moa är just den personen den här gången.

Alingsås Futurum är den andra arrangören av En afton för Alingsås. Dess avgående vd, Peter Axelberg, är en av de som kommer att vara på plats. Det kan vara sista gången han uppträder i en smoking officiellt. 

Troligen  är det också sista gången aftonen hålls på First Hotel Grand Alingsås. Nästa år är den nya evenemangshallen klar.
– Och då lutar mycket åt att vi kommer att hålla till där, säger Kjell Helgesson.

Nomineringen till de olika utmärkelserna är klar och just nu pågår som bäst arbetet med att göra snygga presentationer av dem. Ett arbete som sysselsätter eleverna vid medieprogrammet på Alströmergymnasiet.

På plats under En afton för Alingsås finns också Johan Trouvé, vd för Västsvenska handelskammaren, med ett speciellt hjärta för Alingsås efter barndomssomrar i Kvarnabo. Han kommer att prata om ett gränslöst Västsverige.

Källa: Alingsås Tidning.

When I Held Ya 5:a på Spotify!

Moa är femma på Spotify! Fortsätt lyssna på When I Held Ya.

Gaygalan

{Bild}
Moa sjöng på gaygalan igår, hon sjöng "When I Held Ya". {Mer bilder kommer..}

Veckans hitvarning

Den 17-åriga sångerskan Moa Lignell från Alingsås berörde oss alla på sin Idol-audition när hon sjöng "When I Held Ya". Hon fick stående ovationer när hon framförde låten i en veckofinal och slutade som trea i Idol.

Nu har det unga stjärnskottet börjat spelas allt flitigare, och med anledning av detta är låten även hitvarning på RIX FM - bäst musik just nu.

Källa: RIX FM

Rix topp 6

Moa är nu på plats 2 i Rix topp 6! Klicka på bilden eller här för att rösta upp Moa till förstaplatsen!
Kryssa i cikeln framför hennes namn och sedan "rösta".

Moa Lignell 1:a på Digilistan Vecka 2

Även denna vecka är Moa Lignell 1:a i Digilistan! Fortsätt köp When I Held Ya och se till att
hon är etta nästa vecka med!

PLAC. | ARTIST | TITEL | VECKOR
1      Moa Lignell When I Held Ya 2
2      Laleh Some Die Young 1
3      Ansiktet Äckligt 3
4        David Guetta feat. Sia Titanium 24
5       Takida You Learn 20
6       Timbuktu Flickan Och Kråkan 8
7       First Aid Kit The Lion's Roar 6
8       Avicii Levels 13
9      Kelly Clarkson What Doesn't Kill You 7
10     Michel Teló Ai Se Eu Te Pego 3

Klicka här för att se resten av listan.

läsarbild #3Köp FRIDA-tidningen!Köp senaste FRIDA tidningen! Moa är med på "inkorg"-sidan. Fortsätt skicka förfrågningar till ungdomstidningar om att de ska ha med moa-bilder och intervjuer!

Tryck på "kontakt" om du vill tipsa om tidningar där Moa är med.

rösta på bästa poplåt

Sverigesradio har en röstning där man ska rösta på bästa poplåt. Det är dueller och Moa duellerar mot Alice B, tryck härför att komma till röstningen!
 
 

Moa från Alingsås etta på Digilistan

Det går bra nu för Idol-trean Moa Lignell från Alingsås. Foto: Olle Sporrong
I helgen gick Idol-trean Moa Lignell från Alingsås in som nykomling direkt in på förstaplatsen på Diggilistan i radions P3 med låten "When I Held Ya".

Vad säger du om detta?

- Jag tycker det är skitkul! Att hamna etta direkt är ganska otroligt. Jag ska kolla med gänget om hur många det var som hade laddat ned min låt.
Vad var det bästa med Idol?
- Det bästa med Idol är nog att det har varit det roligaste i mitt liv. Det har gett folk en chans att se och följa min resa och se vem jag är som person och lära känna mig genom veckorna och samtidigt höra mig sjunga. Om jag hade kommit som nykomling utan Idol och släppt skivan, då hade folk kanske tyckt att det var en bra låt, men vem är hon? Jag är riktigt tacksam.
Hur har tiden efter Idol varit?
- Jag har åkt runt på turné med Amanda Fondell och åkt runt på signeringar och sånt i hela landet, i Norrland och Skåne. Sen har jag varit i London för några veckor sedan där jag hade en spelning. Jag har också varit i Stockholm och skrivit musik men även gått i skolan på veckorna och åkt upp på fredagar, typ.
Har du kontakt med någon av de andra deltagarna i Idol?
- Ja, det har jag. Amanda, Robin och Molly. I helgen när jag var uppe i Stockholm träffades vi och var ute och käkade och sen gick vi hem till Robin och hade myskväll. Det var skitkul!
Hur ser framtiden ut för dig?
- Nu håller jag på och skriver låtar och försöker få ihop ett gäng så att jag förhoppningsvis kan släppa en platta. Jag vet inte riktigt när, men vi siktar på sommaren. Men det kan bli i höst eller vår också.

Källa: Expressen

"Moa Lignell - Veckans kändis"

 

Moa Lignell

Relaterat

Född: 6 juni 1994 i Alingsås.

Moa Lignell är en svensk sångare som kom trea i Idol 2011 och släppte singeln When I held ya under sin tid i programmet, en låt som hon skrivit själv och även framförde som auditionlåt. I semifinalen åkte Moa ut men hon var glad att få slippa sjungaElectropop i finalen. I en fredagsfinal sjöng Moa en hyllningslåt till sin bror Emil som brast i tårar. Moas dröm är att leva på musik och åka på turné med en turnébuss runt om i Sverige och även utomlands. Hon har över 42 000 fans på Facebook.

Visste du att: När Moa inte sysslar med musik så skatear hon, åker snowboard, dricker chai latte, rastar hunden och är med kompisar.

Hugo Frick031-62 40 00hugo.frick@gp.se
Källa: Grafitti.gp

Read Moa Lignell Daily in English.
Moa Lignell, 21 år, kommer från Alingsås och deltog i Idol 2011. Hennes genombrottslåt "When I Held Ya" har haft succeé med över en miljon views och sålde Guld, Platina och Platina x2. Debutskivan "Different Path" debuterade som #2 på Sverigetopplistan.

Just nu aktuell med hennes andra album "Ladies' Man".

Design gjord avAmanda.
RSS 2.0