"Moa Lignell, låtskrivare, producent och artist blir CancerRehabFondens nya ambassadör"

"Jag känner mig stolt över att vara ambassadör för CancerRehabFonden. De allra flesta människor i Sverige har någon i sin närhet som har drabbats av cancer", säger Moa.

Idag lever ca 500 000 personer med cancer och behovet av cancerrehabilitering ökar ständigt. Moas önskan är att fler människor ska bli medvetna om CancerRehabFondens viktiga verksamhet, något som bidrar till att fler cancerdrabbade får tillgång till den rehabilitering de behöver.

"Varje bidrag, litet som stort, räknas och gör skillnad. Jag önskar att vi tillsammans ska ta ett krafttag och öka möjligheten till en högre livskvalitet och bättre vardag för dem som har drabbats", menar Moa.

På CancerRehabFonden, som just nu är ute i en kampanj för att uppmärksamma vikten av rehabilitering tillsammans med dubbla OS-medaljören i curling Anette Norberg, sportjournalisten Katarina Hultling och chefredaktören Pamela Andersson, är man väldigt tacksamma.

"För oss betyder det oerhört mycket att Moa vill vara med och hjälpa oss att sprida budskapet kring rehabilitering. Framför allt tror jag att Moa kan vara en stark förebild för unga som lever med en cancerdiagnos", säger Linda Fägersten, Marknadschef CancerRehabFonden.

För mer information:

Eva Hansen, generalsekreterare CancerRehabFonden, 070-883 66 60eva.hansen@cancerrehabfonden.se

Sofia Sandqvist, pr-manager Polydor Sweden Universal Musik, 073-546 22 34sofia.sandqvist@umusic.com

 

CancerRehabFonden är Sveriges enda ideella organisation som enbart arbetar med rehabilitering för cancerdrabbade.Vi är ett komplement till sjukvården som bidrar till att fler som drabbas av cancer kan få sin rehabilitering.

Svensk insamlingskontroll ger oss tillstånd till att använda 90-konto efter godkänd granskning. I vårt fall innebär det att din gåva utan oskäliga kostnader går till cancerdrabbade. 


 

Källa:MyNewsDesk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Read Moa Lignell Daily in English.
Moa Lignell, 21 år, kommer från Alingsås och deltog i Idol 2011. Hennes genombrottslåt "When I Held Ya" har haft succeé med över en miljon views och sålde Guld, Platina och Platina x2. Debutskivan "Different Path" debuterade som #2 på Sverigetopplistan.

Just nu aktuell med hennes andra album "Ladies' Man".

Design gjord avAmanda.
RSS 2.0