Det står ganska still nu...

Just nu står det lite still med nyheter - Moa skriver, som ni säkert redan vet, musik till en ny platta och tills att den är ute så står det lite still med gigg förutom hennes spelning på Tomteparaden. Om ni inte redan lyssnat på tre av hennes nya låtar så kan ni göra det här, sålänge som nyheterna står still så står även bloggen lite still :) Såklart uppdaterar vi såfort något händer, tack för att ni går in på bloggen varje dag trots bristen på nya inlägg!
Vi finns på Twitter som vanligt - @MoaFans om ni vill oss något. Moa finns som vanligt på Facebook, facebook.com/lignellmoa och på Twitter&insta @lignellmoa.
Har ni några ideér på vad vi kan fylla ut bloggen med medans det står still med aktuella saker kan ni kommentera det eller maila. Det kommer även en ny design inom kort.

Kommentarer
Postat av: Erik

Det är vi som ska tacka för att ni håller igång den trots bristen på nyheter. :)

Såg att Moa skrev att hon är i slutspurten nu. Undrar om det gäller låtskrivandet eller slutproduktionen.
Hon har blivit så försiktig med att berätta något på sista tiden, men det gör det så mycket mer spännande.

Svar: Så lite så!Ja, det kan bli lite tyst men som du säger blir det mer spännande då! Skulle nog tro det är både låtskrivandet och produktionen som är i slutspurten nu - hoppas det! Hungrar efter ny musik nu :) Roligt också att många franska fans har kommit till och skriver till henne!
None None

2013-11-28 @ 16:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Read Moa Lignell Daily in English.
Moa Lignell, 21 år, kommer från Alingsås och deltog i Idol 2011. Hennes genombrottslåt "When I Held Ya" har haft succeé med över en miljon views och sålde Guld, Platina och Platina x2. Debutskivan "Different Path" debuterade som #2 på Sverigetopplistan.

Just nu aktuell med hennes andra album "Ladies' Man".

Design gjord avAmanda.
RSS 2.0